ЈА РАСПЛАКА ЦЕЛАТА ПУБЛИКА: Ова мало момче ги освои сите со својот глас во „Звездите на Пинк“

Loading...

Павле Василевиќ во „Звездите на  Пинк“ ја испеал песната „Има нешто у том што ме нечеш“. Со својот глас ги воодушевил сите во студиото.Некои дури и се расплакале. Хари уживал и затоа толку долго не го дал својот глас.
– Тој е за шест гласови, навистина! Во ови години вака да пее. Секоја чест, навистина! Неверојатно-рекол Хари, а Милан приметил дека Павле од самиот старт е миленик на публиката затоа што очигледно е вонсериски талент, а и најмлад е.
Сите имаа само зборови за пофалба за Павле.
Погледнете го настапот на ова прекрасно момче:Некои дури и се расплакале. Хари уживал и затоа толку долго не го дал својот глас.
– Тој е за шест гласови, навистина! Во ови години вака д

loading...
Loading...