Ја скрши металната шнола на пола а тоа што го направи потоа ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗБОРОВИ!

Многу луѓе имаат погрешно мислење за тоа дека отклучувањето на брава без клуч е нешто кое го прават само криминалците.Напротив, тоа е една вештина која би можела да ви го спаси животот доколку се најдете киднапирани или може да ви заштеди многу пари доколку го изгубите клучот од вашиот стан или соба.
Во ова видео ќе видите како да отклучите брава со помош на метална шнола. Секако, ова можете да го правите само на својата брава бидејќи се останато е противзаконско.
Погледнете го видеото…

 
Напротив, тоа е една вештина која би можела да ви го спаси животот доколку се најдете киднапирани или може да ви заштеди многу пари доколку го изгу

Пронајдете не на следниве мрежи: