Јадење грав пред состанок? Никако

Loading...

Ситуацијата е следна. Совет на некоја американска општина, а се раговараат теми со сериозен контекст, арно ама една од дамите не можеше да ги задржи издувните гасови во себе си, па реши да ги сподели со останатите.
 Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ситуацијата е следна. Совет на некоја американска општин

loading...