Јанкулоска: Специјалното јавно обвинителство е продолжена рака на Заев

Loading...

Ви го пренесуваме во целост интервјуто на Гордана Јанкулоска.Гордана Јанкулоска во интервју за Пресс 24 вели дека Специјалното јавно обвинителство е продолжена рака на Зоран Заев. Погледнете го целото интервју.Гордана Јанкулоска во интервју за Пресс 24 вели дека Специјалното јавно обвинителство е продолжена рака на Зоран Заев. Погледнете го целото интервј

loading...
Loading...