JLo според правилото на Vivienne Westwood: „Кога се двоумиш, дотерај се“

Loading...

Никогаш не би можеле да ја обвините Jennifer Lopez  дека игра сигурно кога е модата во прашање.  Никогаш не би можеле да ја обвините Jennifer Lopez  дека игра сигурно кога е модата во прашање. Таа знае да биде беспрекорно гламурозна, но и ризично бестрашна, па затоа се одлучивме да ја следиме токму нејзината стилска еволуција.
Овие денови JLo го следи правилото на Vivienne Westwood: „Кога се двоумиш, дотерај се“, па ја користи секоја можна пригода за да ги истакне облините во фустан од Zuhair Murad. 
Погледнете го стилот на Jennifer Lopez  на почетокот од нејзината кариера и денес, во галеријата на ТЗМ.МК Никогаш не би можеле да ја обвините Jennifer Lopez  дека игра сигурно кога е модата во прашање. Таа знае да биде беспрекорно гламурозна,

loading...
Loading...