Југо… автомобил „за сите услови“…

Loading...

Како ли ќе свртите во ваква кривина со ваква брзина, посебно кога управувате со автомобил како „Југо“. Всушност, насловот кажува се, „Југо, автомобил за сите услови“. 
Ова видео ни покажува малку повеќе од предвидената „доверба“ во овој автомобил… погледнете и самите за што станува збор.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Како ли ќе свртите во ваква кривина со ваква брзина, посебно кога управувате со автомобил како „Југо“. Всушност, насловот кажува се, &b

loading...