K-15 први ја предвидоа двојазичноста пред многу години (ВИДЕО)

Loading...

Некогаш најпопуларната хумористично – сатирична емисија К-15 многу од актуелните случувања во Македонија беа на некој начин предвидени низ нивниот хумор и сатира. Деновиве сме сведоци кога во сила влегува законот за двојазичност, дали Македонија во иднина ќе се соочува со состојби слични на клупот од к-15 мора да оставиме на времето за да покаже.

loading...