К-15 Цацко е ХИВ позитивен

Loading...

Цацко отишол на доктор по резултати, меѓутоа резултатите не се сјајни. Сепак во оваа фаза на болеста има лек.Цацко отишол на доктор по резултати, меѓутоа резултатите не се сјајни. Сепак во оваа фаза на болеста има лек.

loading...
Loading...