К-15 Цацко се замеша во тепачка

Ви се случило ли пред ваши очи на улица да има тепачка? Како ќе изреагирате? Дали само ќе поминете како да не сте од тука?! Еве како изгледа кога Цацко ќе се замеша во тепачка.
Погледнете го видеото!Ви се случило ли пред ваши очи на улица да има тепачка? Како ќе изреагирате? Дали само ќе поминете како да не сте од тука?! Еве како изгледа кога Ц

Пронајдете не на следниве мрежи: