К-15 Тошо на грчка граница

Loading...

Што туку видов текст за каква гужва сме направиле (Македонците) на граничниот премин Богородица кај Гевгелија и секогаш ми текнува на видеово од К-15.
(Ќе) се изживуваат со нас, (ќе) прават што си сакаат, (ќе) не негираат, а кога ќе отидеме таму ќе мора да кажуваме дека сме од Скопје но тоа нема да не спречи да им залепиме 1000 евра (по денешен курс) на сиртаки.
ευχαριστώ (евхаристо)
 Што туку видов текст за каква гужва сме направиле (Македонците) на граничниот премин Богородица кај Г

loading...
Loading...