КАДЕ СЕ ДЕНЕС? – Погледнете што им се случило на вашите омилени цртани јунаци!

Ако некогаш сте се запрашале што им се случило на Химен, Зајакот Роџер, Штрумфовите и останатите цртани јунаци чии 15 минути слава поминале, ова видео ќе ви ги даде потребните одговори.Како што е случајот кај филмските ѕвезди кои стекнуваат слава преку ноќ и со истата брзина ја губат, така и цртаните ликови можат да исчезнат од малите екрани и на нивно место да дојдат некои нови херои.
Еден од оние кој се запрашал за тоа што се случило со старите цртани јунаци е уметникот и аниматорот од Лондон по име Стив Катс, кој направил краток анимиран филм „Каде се денес“. Филмот се занимава со животот на омилените цртани јунаци кои се во пензија и ги воодушеви сите носталгичари.
Погледнете што прават тие денес:Како што е случајот кај филмските ѕвезди кои стекнуваат слава преку ноќ и со истата брзина ја губат, така и цртаните ликови можат да исчезнат од ма

Пронајдете не на следниве мрежи: