Кај гинеколог доаѓаат ќерка и мајка…

Loading...

Кај гинеколог доаѓаат ќерка и мајка..Кај гинеколог доаѓаат ќерка и мајка
– Девојче ти сексуален живот како што гледам имаш?
– Не докторе тоа знаеш јас кога бев на журка и ми се примоча и јас излегов надвор и чучнав до едно дрво и се набодев на гранка…
– Епа кажи му на тоа дрво дека си втор месец трудна!Кај гинеколог доаѓаат ќерка и мајка
– Девојче ти сексуален живот како што гледам имаш?
– Не докторе тоа знаеш јас кога бев на журка

loading...
Loading...