Како Чак Норис освои 40.000 поени на Flappy Bird

Loading...

Чак Норис VS Flappy BirdВака би изгледало коа Чак Норис би ја играл играва…

 
Вака би изгледало коа Чак Норис би ја играл играва…

 

loading...
Loading...