Како да ги покриете темните кругови околу очите?

Loading...

Ве нервираат темните кругови околу очите? Еве како да ги прикриете најлесно…Тие се предизвикани од умор, недоволен сон, стрес, недоволен внес на вода. ви претставуваме лесен начин како да ги прикриете.
Погледнете го видеото:Тие се предизвикани од умор, недоволен сон, стрес, недоволен внес на вода. ви претставуваме лесен начин како да ги прикриете.
Погледнете го

loading...
Loading...