Како да го отстраните McAfee од вашиот компјутер

Loading...

Чудните приказни на Џон Мекафи стануваат се почудни. Овој пат ексцентричниот милионер објави видео како да го отстраните McAfee антивирусот од вашиот компјутер.
Погледнете го видеото и видете зошто не се наоѓа во категоријата Технологија.
Мало појаснување, Џон Мекафи во 1994 година ја напушта компанијата која сеуште го носи истото име, а пред неколку години запрашан дали користи McAfee антивирус одговорил дека го отстранил бидејќи бил многу досаден.Чудните приказни на Џон Мекафи стануваат се почудни. Овој пат ексцентричниот милионер објави видео како да го отстрани

loading...
Loading...