Како да направите симпатично фустанче од машка кошула!

Постојат многу работи што можете да ги направите со малку фантазија.Тажно е кога добри парчиња облека, само собираат прашина во плакарот. Така, на пример, од старата машка кошула, кoja поради некоја причина веќе не се носи, може да се направи прилично симпатично фустанче за едно мало девојче, и тоа за само неколку минути.
За тоа ќе биде потребно: машка кошула, ножици, друго фустанче (како модел), молив, и машина за шиење. 
Еве како да го направите следново:Тажно е кога добри парчиња облека, само собираат прашина во плакарот. Така, на пример, од старата машка кошула, кoja поради некоја причина веќе не

Пронајдете не на следниве мрежи: