Како да направите совршени лепчиња за хамбургер?

Нема добар хамбургер без добро лепче!Дали знаете дека постои една состојка кој може во целоснос да го промени вкус лепчето за хамбургер?
Главно прашање е дали да се користи  зејтин или масло!
Во видеото се објаснети разликите,но тоа како да го користите ќебето  во текот на подговтките:Дали знаете дека постои една состојка кој може во целоснос да го промени вкус лепчето за хамбургер?
Главно прашање е дали да се користи&nbs

Пронајдете не на следниве мрежи: