Како да не се насмеете? Прасенцето сака салата!

Loading...

Денес ќе ве запознаеме со едно прасенце кое одлично ги познава правилата за однесување на маса и строго се придржува.Преслаткото прасе сака да проба од салатата на својот сопственик.
Меѓутоа, за разлика од стрвните животни кои за момент би скокнале на маса за да каснат нешто, ова малечко трпеливо чека сопственичката сама да го понуди, а потоа ужива во сласните залаци…Преслаткото прасе сака да проба од салатата на својот сопственик.
Меѓутоа, за разлика од стрвните животни кои за момент би скокнале на маса

loading...