Како да проверите дали iPhone 6 plus е преголем за вас?

Loading...

Од фотографиите и видеата тешко може да се процени колку е всушност голем новиот фаблет на Apple – iPhone 6 Plus. Сепак постои начин едноставно и лесно да проверите колку е всушност голем телефонот.Порталот Ars Technica објави документ во PDF формат со кој може да проверите колкав е телефонот и да ги споредите двата нови уреди со претходникот 5S.
Идејата е да го испринтате фајлот и да добиете барем приближно чувство колкав е всушност телефонот и како лежи во рака. Може да бидете креативни и да ја залепите сликата на некој потврд картон за да проверите како стои во џеб или во ташната.
Извор: КајганаПорталот Ars Technica објави документ во PDF формат со кој може да проверите колкав е телефонот и да ги споредите двата нови уреди со претходникот

loading...
Loading...