Како на цртан филм: Крадците го изгубиле „југото“

Loading...

Кога три момчиња дошле на едно белградско градилиште со своето „југо45“ во кражба, не можеле ни да претпостават дека тие ќе го извлечат подебелиот крај.Обезбедувањето ги забележало дека крадат, но, за нивна среќа, успеале да избегаат.
Но , сепак шефот на градилиштето смислил „слатка одмазда“.
Околу „југото“ ископал ров длабок метар и половина, па неспретните крадци сега немаат шанса да го повратат своето возило. Освен секако доколку сами не се пријават кај шефот на градилиштето.Обезбедувањето ги забележало дека крадат, но, за нивна среќа, успеале да избегаат.
Но , сепак шефот на градилиштето смислил „слатка о

loading...
Loading...