Како најлесно да ги избркате Јеховините сведоци?

Loading...

Сите сме ги виделе оние стари врати со посебни рачки за тропање. Биле хит пред да се измисли електричната енергија, па да се заменат со ѕвончиња.Но и денес се наоѓа по некоја таква врата. Посебно кај оние кои се љубители на антиквитети или пак класика.
Но што ако имате проблем со досадни луѓе, кои постојано доаѓаат пред вратите и ви додеваат со своите понуди за продажба, Јеховини сведоци, анкетари?
Има едно практично решение, погледнете го во видеото:Но и денес се наоѓа по некоја таква врата. Посебно кај оние кои се љубители на антиквитети или пак класика.
Но што ако имате проблем со дос

loading...
Loading...