Како се менуваа костимите за капење низ историјата !

Костимите за капење многу повеќе откриваат, отколку што покриваат делови од женското тело.Женските костими за капење не биле од секогаш толку минималистички, како денешниве. Како и се низ историјата така и тие еволуирале.
Погледнете како:Женските костими за капење не биле од секогаш толку минималистички, како денешниве. Како и се низ историјата така и тие еволуирале.
Погледн

Пронајдете не на следниве мрежи: