Како си миличка?

Loading...

Ѕвони телефонот:- Како си миличка?- Еве се будам…- Ејјј… Јас те разбудив?- Ништо, време беше да станам.- Ќе ти се јавам подоцна. Одмори уште малку…- Е има да зборуваш сега и точка!- Како си миличка?- Еве се будам…- Ејјј… Јас те разбудив?- Ништо, време беше да станам.- Ќе ти се јавам по

loading...
Loading...