Каков е животот во Македонија?

Loading...

За некои лесен, за некои тежок… Но, еве што мисли Марјан за тоа во денешниот афоризам.- Едвај чекаше да почне да живее во Македонија. Сега едвај живее.
Марјан Анѓеловски- Едвај чекаше да почне да живее во Македонија. Сега едвај живее.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...