КАКОВ ЛУДАК: Си играше со рачната бомба и погледнете што му се случи…

Loading...

Од каде ли му е идејата да си игра во вакви работи?Среќа во несреќа е што само тој беше во тој дел…
Погледнете го видеото…Среќа во несреќа е што само тој беше во тој дел…
Погледнете го видеото…

loading...
Loading...