КАМЕРАТА СНИМИЛА СЕ: Бебето непрекинато плачело а тоа што го направи таткото ќе ве остави без текст!

Loading...

Се што му  е потребно за мирен сон на ова бебе е неговиот татко.А овој татко со задоволство ги исполнува необичните барања на ова бебе. Таткото ќе успее да ве воодушени. 
Имено, бебето плачеше се додека таткото не се намести во неговиот кревет. 
Кога тоа го направи малото си ја зазема својата положба и цело време покажуваше кој е главен 🙂 Погледнете го видеото. 

 
А овој татко со задоволство ги исполнува необичните барања на ова бебе. Таткото ќе успее да ве воодушени. 
Имено, б

loading...
Loading...