Камерон Диаз бремена на 46 години

Loading...

Иако секогаш тврдеше дека мајчинството не е за неа, убавата холивудска актерка Камерон Дијаз, е бремена на 46 години, пишуваат светските таблоиди. Таа и сопругот наскоро ќе го добијат првото дете, а за тоа говорат и фотографиите на кои е забележана со стомак. Таа и сопругот наскоро ќе го добијат првото дете, а за тоа говорат и фотографиите на кои е забележана со стомак. 

loading...
Loading...