Каратистите од клубот „Урбан инвест“ од Кавадарци освоија 16 златни медали во Црна Гора

Каратистите од клубот „Урбан инвест“ од Кавадарци освоија 16 златни, осум сребрени и четири бронзени медали на меѓународниот натпревар „Плевља опен 2015” во Црна Гора.- На натпреварот учествуваа 664 натпреварувачи од Македонија, Хрватска, Црна Гора, Албанија, Словенија, Србија и Босна, изјави тренерот Ивана Аврамова.
Таа најави дека ќе продолжат со понатамошните активности во клубот кои имаат за цел промоција на овој спорт.- На натпреварот учествуваа 664 натпреварувачи од Македонија, Хрватска, Црна Гора, Албанија, Словенија, Србија и Босна, изјави тренерот Ивана Аврам

Пронајдете не на следниве мрежи: