Каталонската влада креира сајт за гласање до полноќ

Loading...

Каталонската влада креира сајт за гласање до полноќ Каталонската Влада објави информација дека е креиран сајт со помош на блогерската плаформа Вордпрес на кој на граѓаните им е овозможено да гласаат на референдумот до полноќ, објави весникот Ел Мундо.
Пред почетокот на гласањето на референдумот за независност каталонската влада повика избирачите да гласаат во  кое било избирачко место што ќе биде отворено.Каталонската Влада објави информација дека е креиран сајт со помош на блогерската плаформа Вордпрес на кој на граѓаните им е овозможено да гласаат

loading...
Loading...