Ќе останете без здив кога ќе видите зошто русите ги користат овие огромни кучиња!

Овие кучиња се толку масивни и застрашувачки, што не постои шанса вашата куќа да биде ограбена ако ги имате во домот!Овие огромни кучиња се нарекуваат европеидни планински кучиња, а која е нивната улога, погледнете во видеото:
Ogromni psi u Rusiji by coolPickОвие огромни кучиња се нарекуваат европеидни планински кучиња, а која е нивната улога, погледнете во видеото:

Пронајдете не на следниве мрежи: