Ќе се изнасмеете кога ќе слушнете како овој Црногорец преживеал земјотрес!

Како ли само излезе низ затворена вратаЕдна ноќ овој Црногорец се нашол во ситуација кога се случил земјотрес, а кога ќе слушнете како го преживеал  ќе заплачете од смеење. Поготово ќе ве насмее ситуацијата со неговата мајка.
Изглегол  низ затворена врата. Како ли само успеа?!

Crnogorac objašnjava zemljotres koji se dogodio by coolPickЕдна ноќ овој Црногорец се нашол во ситуација кога се случил земјотрес, а кога ќе слушнете како го преживеал  ќе заплачете од смеење. Поготово

Пронајдете не на следниве мрежи: