ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ: Што мислите кои жени доживуваат најмногу оргазам!

Постои многу голема поврзаност на сексуалнта ориентација и доживувањето оргазам. Неодамнешното истражување отки дека лезбејките имаат поголеми шанси да доживеат оргазам. Во истражувањето учествувале 6151 жени на возраст од 21 до 65 години. 
Еве што интересно откри истражувањето:
-Бисексуалците доживуваат оргазам најретко
-Лезбејките во 75 од случаите
-Хетеросексуалните жени во 62% од случаите. 

 
-На жените кои се во врска им е полесно да постигнат оргазам. Но, само 25 % од нив доживуваат оргазам баш секој пат кога се со партнерот. 
-Тајната што лезбејките доживуваат оргазам е што многу време посветуваат на орален секс и секс со играчки а тоа доведува до оргазам. Но исто така и добро го познаваат женското тело. 
Што велите вие за резултатите?Неодамнешното истражување отки дека лезбејките имаат поголеми шанси да доживеат оргазам. Во истражувањето учествувале 6151 жени на возраст од 21 до

Пронајдете не на следниве мрежи: