ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Ја запросил на оригинален начин. Но, ставете си ЧЕПОВИ ЗА УШИ!

Loading...

Коди, што ѝ направи на кутрата девојка што почна да испушта толку гласни звуци? Да знаеше дека вака ќе изреагира, веројатно и немаше да ја запроси.Овој романтичен дечко одлучи да ѝ подари на девојката уникатен подарок за Божиќ. Сѐ што таа требаше да направи е да состави реченица од понудените букви.
Девојката се гледа дека со нетрпение сака да го отвори подарокот и почнува да ја чита посветата која доаѓа со упатство: „Да се следат буквите по редослед за да се состави соодветниот збор.“
Кога сфати за што станува збор, девојката буквално почнува да плаче и да „рика“ од среќа. Можеби на момент ќе ви се чини како да ѝ соопштува лоша вест, но едноставно девојката необично реагира на понудата за брак.
Погледнете ја оваа млада и надежна „кралица на драмата“ и подгответе се за смеа.
*ВНИМАНИЕ: Намалете го волуменот на звучниците, бидејќи постои можност нејзините крици да ви го оштетат слухот 🙂
Овој романтичен дечко одлучи да ѝ подари на девојката уникатен подарок за Божиќ. Сѐ што таа требаше да направи е да состави реченица од понудените

loading...
Loading...