Ќе ви течат солзи од смеење!

Loading...

Нешто што не се гледа секој ден…Погледнете ги овие деца, како прават глупости, а при тоа се смешни за сите околу нив, освен за нив. Погледнете ја компилацијата од неколку видеа, каде децата се жртви на сопствените белји.
Нема да можете да престанете да се смеете!
Еве го видеото:Погледнете ги овие деца, како прават глупости, а при тоа се смешни за сите околу нив, освен за нив. Погледнете ја компилацијата од неколку видеа, к

loading...
Loading...