Келнерки, Бармени, Касиери

Loading...

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ за потребите на свој клиент, РЕСТОРАН ВЕНЕТО, ЛИЦЕНЦИРАН ИТАЛИЈАНСКИ РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ објавува ОГЛАС за вработување на
КЕЛНЕРКИ – 3 позиции,
БАРМЕНИ – 2 позиции,
КАСИЕРИ (м/ж) – 2 позиции
Повеќе на следниов ЛИНКВРАБОТУВАЊЕ.КОМ за потребите на свој клиент, РЕСТОРАН ВЕНЕТО, ЛИЦЕНЦИРАН ИТАЛИЈАНСКИ РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ објав

loading...