Ќерката ѝ ја прекинала аудицијата и погледнете што се случило подоцна

Покрај тоа што е талентирана и убава, Кели Ким е 23-годишна самохрана мајка. Таа се пријавила за емисијата „American Idol“ и одлучила да ја поведе својата мала ќеркичка со себе.Покрај тоа што е талентирана и убава, Кели Ким е 23-годишна самохрана мајка. Таа се пријавила за емисијата „American Idol“ и одлучила да ја поведе својата мала ќеркичка со себе. 3-годишната Хоуп застанала пред жирито и се однесувала како вистински професионалец и ги воодушевила гледачите ширум светот.Покрај тоа што е талентирана и убава, Кели Ким е 23-годишна самохрана мајка. Таа се пријавила за емисијата „American Idol“ и одлучила д

Пронајдете не на следниве мрежи: