Кико ќе ги вклучи ринглите на „Фарма“

Loading...

Македонскиот пејач Кристијан Тодоровски кој во последно време го привлече вниманието на македонската публика со изјавите за својот сексуален живот односно сексот на рингла, влегува во реалното шоу „Фарма”, пренесе ТВ пакет.Македонскиот пејач Кристијан Тодоровски кој во последно време го привлече вниманието на македонската публика со изјавите за својот сексуален живот односно сексот на рингла, влегува во реалното шоу „Фарма”, пренесе ТВ пакет.
Во петтиот серијал на Фарма кој започна да се прикажува на телевизијата Алфа, имаше гласини дека ќе влезе македонската фолкерка Благица Павловска, а според Тв пакет, во потесниот избор се најде и пејачот Кико.
Оваа година организаторот на шоуто ќе се труди да го врати назад во годините, па така нашиот Кико доколку влезе ќе треба да се бања во буре и да работи тешка физичка работа.
Освен тоа што Кико ни е познат како еден од натпреварувачите на Македонскиот Идол, во последно време стана интересен и со изјавите за својот сексуален живот.Македонскиот пејач Кристијан Тодоровски кој во последно време го привлече вниманието на македонската публика со изјави

loading...
Loading...