КК Работнички ќе отпочне со одржување на отворени тренинзи

Ве известуваме дека КК Работнички АД Скопје има за цел во новата сезона 2015/2016 да настапи со сениорска екипа која ќе биде составена пред се од помлади кошаркари кои досега не биле во фокус на екипите кои настапуваат и се натпреваруваат во Првата Македонска Кошаркарска Лига.КК Работнички АД Скопје има за цел во новата сезона 2015/2016 да настапи со сениорска екипа која ќе биде составена пред сѐ од помлади кошаркари кои досега не биле во фокус на екипите кои настапуваат и се натпреваруваат во Првата Македонска Кошаркарска Лига.
Од таа причина КК Работнички од ден 17.08.2015 година (понеделник), во салата Градски Парк во Скопје ќе отпочне со одржување на отворени тренинзи под водство на првиот тренер на сениорската екипа, Марин Докузовски.
За подетални информации, сите заинтересирани можат да ги добијат во просториите на клубот секој работен ден од 10:00 – 14:00 часот или пак на e-mail адресата [email protected].КК Работнички АД Скопје има за цел во новата сезона 2015/2016 да настапи со сениорска екипа која ќе биде составена пред сѐ од помлади кошаркари кои

Пронајдете не на следниве мрежи: