Кога ќе видите што му извадиле од стапалото на овој човек нема да ви биде јасно како воопшто можел да оди

Loading...

Кога ќе видите што му извадиле од стапалото на овој човек, воопшто нема да ви биде  јасно како воопшто можел да одиОвој човек во своето стапало 4 дена носел голем трн. Чудо е како воопшто можел да оди а  да не чуствува огромна болка. Во видеото се гледа како пријателите се смеат на негова сметка и му велат  дека  сега разбираат зошто во претходните денови се жалел како девојче. ПогледнетеОвој човек во своето стапало 4 дена носел голем трн. Чудо е како воопшто можел да оди а  да не чуствува огромна болка. Во видеото се гледа как

loading...
Loading...