Кога мајка ти ќе „те закопа“ на Фејсбук, па ќе те зафркаваат цела година!

Loading...

Кога мајка ти ќе „те закопа“ на Фејсбук, па ќе те зафркаваат цела година!Следниот пат прво ќе и каже на мајката 🙂
 Следниот пат прво ќе и каже на мајката 🙂
 

loading...
Loading...