Кога паркирањето ќе се претвори во ноќна мора!

Loading...

Повтоно сме во можност да видиме екстремен случај на агонијата наречена паркирање, а госпоѓата која е ѕвезда на ова видео по оваа претстава слободно би можела да глуми во холивудска комедија и тоа на основа на природниот талент.Откако по повеќе обиди успеа да го паркира автомобилот на паркинг место каде удобно би се сместил и „хамер“, госпоѓата зад воланот се обиде да излезе од автомобилот, но тоа беше невоможно од Ситроенот, кој очигледно одлучил да ѝ го загорчи животот тој ден.Изнервирана од оваа сообраќајна неправда, ѕвездата на видеото излезе од совозачката страна, но, заборавила да ја крене рачната кочница, но брзо реагираше и спречи катастрофа.Бидејќи се се свртело против нејзе тој ден, на одење одлучи својата фрустрација да ја истури на кутриот Ситроен.Откако по повеќе обиди успеа да го паркира автомобилот на паркинг место каде удобно би се сместил и „хамер“, госпоѓата зад воланот се о

loading...
Loading...