Кога сопственикот влегол во својата куќа доживеал ВИСТИНСКИ ШОК!

Loading...

Новопазарец М.С (24) повеќе од 4 месеци престојувал во куќа во приградската населба Мур без знаење на сопственикот кој живее во странство. Тој од неа украл и продал повеќе работи поради што и во понеделникот бил уапсен.Тој е обвинет за тешка кражба, а според наведените обвинувања е осомничен за продавање на комплетниот систем за парно греење, бакарни цефки, целокупната санитарија од тоалетот,  а и нанесување на штета голема од 2.000.000 динари.
Како што се дознава никој од соседите не се сомневал дека се случува нешто сомнително, бидејќи М.С се однесувал сосема нормално, не се криел а во куќата секојдневно престојувал, спиел итн.Тој е обвинет за тешка кражба, а според наведените обвинувања е осомничен за продавање на комплетниот систем за парно греење, бакарни цефки, целоку

loading...
Loading...