Кои се промените: HTC One vs. HTC One mini

Loading...

Mini телефоните почнавме да ги добиваме како поевтина и помала верзија на речиси секој поскап телефон. Следејќи го Samsung, HTC претстави Mini верзија на добро познатиот HTC One..Телефонот и не е многу помал од  „големата“ верзија, односно има екран со големина од 4,3 инчи, за разлика од HTC One кој има 4,7 инчи. Се разбира телефонот има и пониска цена, но и некои други промени.
Повеќе на GSM.mkТелефонот и не е многу помал од  „големата“ верзија, односно има екран со големина од 4,3 инчи, за разлика од HTC One кој им

loading...
Loading...