Кој би се сетил: Едноставна, МАГИЧНА и заразна игра за родители и деца!

Сакаме и ние!Интернетот е запален по најновата магична игра за мали деца што ја смисли еден татко. Едноставно и забавно, а се што ви е потребно се чинија, топла вода и пакетче чоколадни бомбони во разни бои.
Погледнете ја магијата, а ние ви ветуваме дека нема да останете разочарани и веднаш ќе сакате да го изведете „експериментот“:
Интернетот е запален по најновата магична игра за мали деца што ја смисли еден татко. Едноставно и забавно, а се што ви е потребно се чинија, топла

Пронајдете не на следниве мрежи: