Кој вели дека кучињата не сакаат да се капат?

Тој би се шлапкал во вода цел ден.Ако некогаш сте капеле куче, тогаш знаете за какви маки станува збор. Само додека го „довлечкате“ до кадата веќе сте изморени, а додека го ставите во неа… Понекогаш сигурно ви се чини дека полесно ќе ви биде да го оставите да оди така валкано, отколку да се мачите да го капете.
Сепак, оваа златен ретривер многу полесно е да го натерате да влезе во кадата, отколку да го натерате да направи некој трик . Погледнете само колку е среќен додека е во водата и колку го сака капењето.Ако некогаш сте капеле куче, тогаш знаете за какви маки станува збор. Само додека го „довлечкате“ до кадата веќе сте изморени, а додека

Пронајдете не на следниве мрежи: