Која е причината што српските медиуми шират невистини за нашата репрезентација?

Зошто српските медиуми шират невистини?Претставници на КФМ ги негираат информациите објавени во дел од српските медиуми според кои македонските кошаркари прославувале повеќе од дозволеното по победата со Србија пред два дена.
Од таму велат дека не се вистинити тврдењата на српските портали кои дојдоа откако Србија од Македонија го претрпе еден од најтешките порази во последниве неколку години. КФМ не сака да шпекулира зошто дел од српските медиуми ги објавуваинформациите кои се далеку од вистината.
Извор: РепубликаПретставници на КФМ ги негираат информациите објавени во дел од српските медиуми според кои македонските кошаркар

Пронајдете не на следниве мрежи: