Коктел “Havana”

Loading...

За подготовка на овој коктел ви се потребни следниве состојки:
40 мл. рум Gosling's 15 мл. “Коантро” 10 мл. сок од лимон 5 мл. шеќерен сируп 5 мл. сок од портокал 3 капки orange bitters мраз (по желба)
Начин на подготовка: Во шејкер ставете го мразот и додадете ги останатите состојки. Измешајте и истурете го во соодветна чаша.Декорирајте со парче лимон или портокал.
Повеќе рецепти можете да најдете на: najadise.mkЗа подготовка на овој коктел ви се потребни следниве состојки:
4

loading...
Loading...