Колку често ви гледаат во градите

Иако мажите не мислат така, жените секогаш забележуваат кога некој им гледа во деколтето. Компанијата „Nestle“ направила експеримент и поставила камера во градникот на една жена која доброволно се согласила да прошета низ улиците на Лондон со огромно деколте.Иако се очекувало секој маж кој ќе пријде да фрли поглед, интересно е тоа што некои од нив совладале посебни техники на суптилно гледање во деколтето, а кои камерата секако ги снимила.
Интересно е тоа што и жените фрлиле поглед, всушност некои делувале и загрижено. Дури и едно бебе погледнало во незините гради, како и едно куче.

Оваа кампања е осмислена да ги поттикне жените да одат на редовни прегледи на градите, со што би спречиле заболување од рак на дојката. Човечката фасцинираност од градите е се уште вистинска мистерија за научниците. Жените се единствени цицачи чии гради се развиваат во пубертет, а мажите се единствени цицачи кои на градите гледаат на сексуален начин.
Погледнете ги реакциие на минувачите.

Иако се очекувало секој маж кој ќе пријде да фрли поглед, интересно е тоа што некои од нив совладале посебни техники на суптилно гледање во деколте

Пронајдете не на следниве мрежи: