Колумбиски фармер призна дека убил 20 луѓе – меѓу жртвите се неговата сопруга и децата!

Колумбиски фармер призна дека убил 20 луѓе, меѓу кои сопругата и двете свои деца, како и службеничка во општина.Мажот бил уапсен на фарма во североисточната општина Гуарне на околу 25 км. од Меделин.
– Сите убиени лица ги погребувал на својата фарма, соопшти полицијата.
Убиецот е идентификуван како Хајме Иван Мартинес (44).
Полицијата засега не соопшти за мотивите за убиствата.Мажот бил уапсен на фарма во североисточната општина Гуарне на околу 25 км. од Меделин.
– Сите убиени лица ги погребувал на својата фарма,

Пронајдете не на следниве мрежи: