Концерт на Кате и „Нели ти реков“ на Три Круши

Loading...

Вечерва, сабота, 09.07.2016, со почеток во 20:30 часот, на локацијата Три Круши, во село Драчево, концерт ќе одржи Кате со групата „Нели ти реков“. Љубителите на квалитетната македонска народна песна ќе можат да уживаат во целовечерниот концерт кој е во организација на општина Кисела Вода и е дел од културното лето Три Круши 2016. Љубителите на квалитетната македонска народна песна ќе можат да уживаат во целовечерниот концерт кој е во организација на општина Кисел

loading...
Loading...